Trendovi među petacima u Pirotu

Najveći trend u 2022. među đacima
U TRENDU ČUDNE STVARI MEĐU PETACIMA

Početak svake školske godine nosi sa sobom neke nove trendove. Prošlu školsku godinu koja je bila u znaku tik-tok aplikacije zamenile su neke sasvim nove stvari o kojima se priča na odmorima i u društvu.
Američka naučno-fantastična horor serija ”Stranger things’’ postala je pravi hit među petacima nakon objavljivanja njene četvrte sezone krajem maja ove godine. Eleven sa natprirodnim moćima, Majk, Dastin, Lukas, Vil, Maks, Nensi, Stiv i Džonatan koji se bore protiv zlih čudovišta iz izvrnutog sveta su glavna tema razgovora u novoj školskoj godini. Serija je putna misterija i uzbudljivih događaja. Majice i duksevi sa likovima iz serije gotovo da su postali školska uniforma petaka.
Video igra ’’Stumble guys’’ je akciona vidoe igra sa zabavnim mapama za najviše 32 igrača. Igrica se sastoji od tri runde sa različitim mapama i pravi je izazov savladati najrazličitije prepreke: ogromne snežne grudve, rotirajuća vrata, lopte za razbijanje, odskočne tramboline i topove. Na sledeću mapu prelazi polovina igrača koja najbrže savlada prepreke prethodne. Pobednik poslednje runde za nagradu dobija pobedničku krunicu. Igrica je pravi hit među dečacima, a rado je igraju i devojčice.
Juicy Bomb sjaj za usne u različitim bojama i svakojakim voćnim ukusima je neizostavni predmet u rančevima devojčica. Nemoguće je zamisliti rođendansku žurku bez ovog sjaja.

Jelka Krstić V 2
OŠ “8. septembar“ Pirot